Reserva al telèfon icono telefono 93 812 70 83 | Envia un correu a icono correo electronico info@la-roca.cat

 

El restaurant

Cuina autòctona per a tots

restaurant_2

El restaurant Masia la Roca està situat a Taradell, un petit poble al peu del Montseny, en un espai amb història, que ja existia el segle XIV amb el nom de la Roca de Subiradells. Una masia lligada a l’ermita romànica de Sant Quirze de Subiradells, que encara avui podeu visitar.

L’autenticitat de l’espai l’hem volgut traslladar a la cuina i per això oferim una cuina autòctona, amb productes de la terra que comprem directament a pagesos i ramaders. Ens agrada treballar i oferir-vos cada producte en el seu punt òptim i per això elaborem els plats amb productes de temporada.

A La Roca podreu menjar des d’un assortiment de verdures de temporada fins a una espatlla de cabrit al forn, passant per una escalivada feta a la brasa o un entrecot de vedella, així com un plat dels millors embotits de Taradell o uns peus de porc desossats i farcits de pilota.

Som defensors del bon menjar acompanyat d’un bon vi i per això anem alimentant un petit celler amb una selecció de vins, la majoria dels quals provinents de DO catalanes.

restaurant_3
restaurant_1

Amb l’objectiu d’oferir-vos les millors propostes gastronòmiques, renovem els nostres menús cada any i hi introduïm tot el que pensem que us pot agradar, com les postres elaborades per als més gormands. També cuinem delicadament per a celíacs i vegetarians.

Més enllà de la cuina, treballem dia a dia per oferir-vos el millor servei, perquè us trobeu còmodes, tant al menjador com als espais reservats on podeu gaudir de celebracions més íntimes amb amics i familiars. Ens agrada el tracte amb el client i per això procurem que sigui proper i professional.

Servei de restaurant

Una oferta de plats propis de la cuina de la nostra terra.

Menú

Menú migdia dilluns, dijous i divendres no festius i menús a mida.

Cuina per a celíacs

Al restaurant, oferim una cuina pensada per a tots.

Cuina per a vegetarians

Ens ajustem a les teves necessitats dels nostres clients.

Celebracions

Tenim l'espai ideal per a petites o grans celebracions.

Aparcament

Disposem d'una àmplia zona d'aparcament gratuït pels clients.